Header

Thursday, March 24, 2011

Pretty Powerful Bobbi Brown

Alkisahnya merendek lah kat Mid Valley cam biasa lah a couple week ago, pastu mmg plan nak beli compact powder tapi asalnya nak beli M.A.C coz mmg selalu pkai M.A.C pun. Tapi tengah jenjalan tuh tetiba lak nmpk promo Bobbi Brown nih kan terus tersangkut.

Plan nak beli satu barang je terbeli lah plak 3 barang (ala mcm biasa lah selalu pun mcm tuh jugak...ahaksss).

Sebab beli 3 barang nih makanya layak lah untuk mekap session tak leh kata make over coz xdelah make over beria pun kan....hiksss

bersedia untuk tadah muka...hiksss
Prebetsabu plak ngan rela sanggup menunggu kan, anak plak mood tengah baik masa tuh nak ngikut walidnya so saya layankan jelah...hiksss
mood dia sangat baik...tapi poket bonda n walid dia kempiss coz sudah di powwww sesuatu oleh anak dara nih....layankan jelah kan


Sambil² mekap tuh ada lah sesi tutorial make up oleh profesional makeup gitu kan. Apa entah namanyakan tapi sangat pakar hokkay dalam arena mekap memekap nih. Sgt lah tabik springgg gitu ahkak kat dia kan.



Sebenarnya bagi customer yang beli lebih drp rm300 kot dpt masuk contest apa entah kat fanpage Bobbi Brown tuh. Kiranya dia akan tunjuk gambar before n after dimekap lah pastu kita kena soh kengkawan kita gi like gambar kita tuh sapa dpt kumpul paling banyak like tuh dia lah the winner kan. Tapi saya gambar sendrik pun saya tak tengok kat fb dia....hahahaha usahkan nak ajak member² soh like kan.....xde masa u nak browse sesatu gambartuh kan....muahahaha.

ini gambar ahkak selepas dimekapkan....mcm tuh gak lah muka ahkak idak ler berubah pun.....ahaksss tp mekap dia cantik cumanya muka ahkak je yg kurenggggg fotogenik kan....ahaksss

pastu dpt lah shopping bag nih
Asalnya ahkak nak kan travel kit dia tapi ghopernye kena spent RM380 baru dpt yg saya plak silap dgr ingtkan rm360, rugi jer coz saya spent total RM340++ huhuhu



Author's note: Sempat gak prebetsabu sound.....Aiiii setiap bulan nih Bobbi Brown. Bulan satu dah dpt adiah tambahan masa besday eye n lip palette. Bulan dua ahkak beli lip palette limited edition dia bulan 3 beli lagi barang2 nih. Saya senyum jelah nasib tak jawan ....ala B nasib lah tetiap bulan bukan tetiap hari or tetiap minggu kan (dlm hati jelah) heheheh


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Kaseh said...

bobbi brown pun besh kan mas..avin nyer muncung tuh naper tuh heheh

masviona said...

Kaseh,
Yup, bobbi brown ke mac ke mas layan je semua asalkan sesuai ngan kulit...Avin, dia tuh prasan lah tuh kengkononnya cute lah tuh....hahahah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!