Header

Thursday, March 31, 2011

The REAL LONDON BRIDGE

hahaha dah lama aku tak update, tetiba nak update pasal London Bridge ni plak..
bukan apa, tapi weols dalam mood travel dah ni... esok weols semua berangkat utk sesi travel kedua tahun ni.. february aritu dah travel konvoi choppers ke Hatyai...overall tahun ni insyaallah ada 4 negara yg bakal diterjah Team Masviona!

Ok.. aku tau aku bersalah sebab tinggalkan episod dokumentari Europe aritu sampai takat London pun tak habis kan? well tadi akutgh godek2 gamba london, tetiba rasa nak share plak pasal London Bridge..

Ramai yang salah info tau.. london bridge bukan jambatan cantik yg ada 2 menara tu wakakakakkakakakka
aku pun memula sebelum sampai london ingatkan london bridge tu yg cantik besar tersergam indah tu!

Rupanya aku salah! wakakakakak london bridge ni simple je!


ramai orang ingat bridge kat atas ni la london bridge kan? huhuhu tapi sebenarnya tu bukan london bridge...
tu ialah TOWER BRIDGE OF LONDON

so mana pulak london bridge?

ni haaaaaa





ekkekeke simple je kan? dibina merentasi Sungai Thames.. menghubungkan Kota London dengan Southwark.

so dedulu lagu London Bridge is falling down tu, bridge yang tu la.. sebab masa tu dorang pernah reconstruct balik bridge ni..

So anak murid sekalian, begitulah rupa london bridge!


so yang atas ni ialah Tower Bridge of London.. tapi dah terlalu sinonim ngn nama "London Bridge" kan?


and yes, i've been there wakakkakakakakkakakakkakakkakakakakaka

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

[-suziey-] said...

tahnks..aku pn baru tau..hahahaa:p

Arjuna @ Cik-Anne said...

nice... I wish to go there to...maybe next year...london bridge is falling down...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!