Header

Thursday, March 24, 2011

Riang ria di Immigration

Hahahha senyum sampai telinga CEO Mv.com kita nih!

Mesti la senyum, ujung bulan ni bermulalah pengembaraan weols lagi sekali!

Kitorang akan bercuti lorrr.. Dan percutian kali ni 1st time disertai oleh si cilik Avin Nurdamia Alhamra.

Kita mau train dia supaya dpt ikut rentak travel kitorang sbg flashpackers! Nak style bercuti mewah, tak dapek lorrr :) janji dpt explore ke negara org!

Passport kitorang pun dah sampai ke ujung ujung tarikh tamat. So kene lah pi renew pulok!

Dek kerana duit yg sempit sbb nak maksimakan duit masa bercuti, makanya dgn berat hati weols renew utk 2thn je mcm yg lps ni jugak wakkakaka

But unfortunately, immi ni kata dia tak continue new date sehingga tarikh mati utk 2thn, tp dia trus kira from the date kita renew... Alaaa.. Rugi la sikit ! Rugi 6 bulan!

Takpelah, next renew kita wat 5tahun trus lah! Even avin punya pun 5thn kekeke

So koleksi passport weols dah ada 3 keping! Ekkekekek

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Kaseh said...

ikuttttt...mueheheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!