Header

Friday, March 18, 2011

Winduuuu Depa Dua

"I miss you like the deserts miss the rain,
almost gone on a wilderness campaign.
I miss you like the trees the sun in winter,
Come back and be their electrostatic printer."


Windu mereka berdua nih sgggggttt sgggtttttttttttttttttttttt!. Setelah dah berkurun dah tak tido sengsorang kan, semalam saya tido sorang² uols...huhuhu.




Selalunya depa bedua tak pernah tak de at the same time, kalau sorang xde mesti sorang lagi ada ini mereka berdua dah ada di KG avin damia (bkn kg bonda...avin marah kalau takk cakap KG dia...hahaha).

Ritu dia balik story mory kat weols, maybe dia terdengar perbualan cikgu² dia kot. Dia kata "Bonda, Walid usatazah balik kg kelantan, kg avin kan uztazah pinjam kg avin" hahahaha boleh tak dia cakap macam tuh...hiksss.

Saya terpaksa xleh ikut (terpaksa ok!) due of my work obligation. Tapi insyaallah malam nanti weols akan bersama kembali.....insyaallah.


p/s: B, malam nanti kita layan cuppuccino secawan kat SR eh....KB Mall hehehe

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

SyuQ said...

jauh2 semakin rindu gitu
hehehe

prebetsabu said...

Mmmm.. Takpo lah mugo kito kelik klate ni pung ado uruse kijo jugok tu yg loghak tu tokleh tunggu. Avin pun hepi muko berseri2 buleh balik klate ;) smlm dio tulong picit badan atok ;)

Male ni kito pekeno cappucino bebeh!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!