Header

Friday, April 01, 2011

Chicco Buggy Caddy

Yeaaay, weols dah dpt dah buggy kecik utk bawak g trip weols hari ni.Yeaaayyyy, Thanks tuberose!

Nasib baik tuberose ada kan leh pinjam coz xmoh la bawak stroller avin damia yg sedia ada tu besar nnti susah nak manage kt sana nanti kan. Kat airport nnti pun satu hal lah ngan luggages lagi kan...huhu. So kalau ada buggy ni senang lah senang kecik padat n jimat ruang serta ringan...praktikal lah utk travel...jalan2 gitu kan

Baru je amik ni sat tadi janji kat offc tuberose je kat TNB, Uniten. Pastu ada sessi briefing sket hiksss belajar cara2 nak handle buggy tulah kang tak pasal2 xtau nak guna nanti kan. Yelah kena lah belajar cara fold n unfold kan.

Baju2 smlm dah pack dah so siang hari ni tinggal nak sesiap apa yg patutlah sementara nak tinggalkan mesia ni kan

Ok good bye mesia...hikssss n hyeeeee .....

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

Ada Dalina said...

MV team nk g mano pulok kali nih?
syiokkkkknyaaa dpt jln sokmo... :D

[-suziey-] said...

mcm bese aku tunggu dokumentari korang je ler..

SyuQ said...

abe prebetsabu...
nampok berisi dowh. hepi sokmo erk? hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!