Header

Tuesday, April 19, 2011

CUN ke???

CUN ke maya karin nih??? of koz lah cun kan....hiksss


A couple  of weeks ago, weols satu family gi melayan CUN nih....oklah cun n best lah jugak citer nye....romantik komedi layan2 nk release tension kan, xmoh beratkan pala otak so kita tgkjer citer lite² kasi tenangkan otak kan....hiksss

Kelakar lah jugak tp kdg2 ada gak lakonan nmpk sgt hover kan...hehehe especially lakonan faezah ellai tuh dia kan bawak watak cam tomboy gitu so kadang² duduk tuh terlalu over kangkangnye gerak pun terover ganas....hiksss yg lenlain ok lag semua pun pandai bawak watak masing² lah especially abg remi ishak.....hahaha dan dan abang kan bila masa dia jadi abang saya entah....hiksss.....(abg prebetsabu jgn mareeee eh!)

Bukan nak buat review filem Cun nih pun, just nak ckp terbeli lak bekas tupperware (padahal sah2 bukan brand tupperware kan tp mcm dh sinonim dah klu bekas² camni asyik nak sebut tupperware je kan) nih. Ini avin lah yg request nih....huhuhu.

dlm bksnih ada 2 layer, siap ada sudu n garfu lagi tuh...cool gak bekas nih..:)

Terpaksa amik color blue nih coz kaler yellow dah finish kata staff GSC tuh. Dah beli bekas nih, pantang lalu kat mall or tetiba dia teringat kan mesti request ngan bonda n walid dia nak tengok citer rio...rio bird tuh! Bila entah weols leh gi bawak dia tengok rio nih entah dah ler walid dia outstation lagi nih.....huhuhu.


 

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Dalina said...

hehe...we ols plan nk bwk kakak p tgk rio..tp takut dia tgk sekerat jln je...huhu!

masviona said...

Ada,

tgk review ramai yg ckp best tp kmas pun xtau lah bila leh g bawak ain tgk nih....huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!