Header

Friday, April 08, 2011

Dokumentari Phuket - Part 3: Around Phuket - Bungy Jumping, Gajus, Madu, Night Market

 ok wassuppppppppppp everybodiiiiiiiiiiiiiiiiii

Last Part 2 kita tinggalkan dengan aktiviti menembak..
Makanya ayuh kita sambung lagi Part 3...

Lepas dah beraktiviti dari pagi sampai lah ke tengahari, for sure la memasing perut pun dah lapa selapar laparnya ye dak...

so kita makan dulu!



Alahai.. comel betul aku tengok isteri aku ni kan?
ermmm.. eh korang.. aci tak kalau aku tetiba rasa macam nak postpone je menaip entry ni utk schedule ni?
tetiba rasa macam nak dibelai-belai manja pulak ni..

ok la ek? aci la ek? next time aku sambung lagi part 3 ni...


kekekekekek........


Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


(ngiahahahahaha sesekali aku nak nakal-nakal jugak yg korang.. jangan marah ek? wat yg setia menunggu edisi Dokumentari ni, sabar ek? akkakakakakakakakakakkakakakiuk)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

syanasaid said...

heyyy ape ni memainkan perasan org tau
hahahaaa

prebetsabu said...

ekekeke jgn mara2... bluweeekkk

saje je la memain ngee~

nak wat camna smlm masa nak schedule kan entry malam tu, dok belek gambar, rasa geram pulak kat tuan badan tu terus tutup laptop muahahahahha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!