Header

Friday, April 15, 2011

Eat Pray Love


Hehehe ini kan citer nih, weols kan baru je layan dvd nih. Beli kat speedy video, alamanda. Walaupun dah basi tp xperlah better late than never kan bak kata omputih tuh.

Alkisahnya dah lama tingin nak tgk dari memula kuar panggung dulu dah nak tengok dok war² kt telinga PS tp dia buat derkkkkk je ditambah plak ngan time constrain masa tuh makanya berlalu begitu jelah movie nih kan pernah cerita start dr hujung tahun last year weols sgt² lah bz masing² ngan keje office ngan rutin kehidupan harian gitu kan sampai lah leh bernafas lega sket pun akhir bulan lepas ler itu yang sedang² elok lah ngan gi bercuti ke phuket tuh mmg masa yang sangat² lah sesuai tuh.

Citer nih genre romantic lah. Best citer dia walaupun perjalanan cerita agak slow sket tp itu tak menjadi masalah coz dia akan selalu membuatkan kita tertanya² apa kesudahannya.

Author's note: Kadang² kan uols apa salahnya layan mood rmantik ngan suami, layan dvd romantik kat rumah berdua-duaan untuk menyemai benih² cinta. Kata pujangga kan rasa kasih sayang n cinta nih ibarat seperti kita menanam pokok, if kita nk pokok yg kita tanam tuh hidup segar bugar ngan buah n hasil yg banyak so kita pun kena lah rajin menjaganya kasi baja selalu gemburkan tanah n klu terlebih rajin buang sampah sarap sekeliling tanaman kita tu kan.....:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!