Header

Monday, April 04, 2011

Elephant Trekking....@ phuket

Weehuuuuu.....syoknye uols...hiksss

Pasti weols akan buat second visit kesini lagi...insyaallah.

Semalam Ahad weols dah gi ronda2 Krabi...:). 2nd day weols sampai sini ritu weols sewa kreta n ronda2 memana tempat yang weols nak gi. Salah satu xtvtnya adalah mcm dlm gambar ni g buat elephant trekking.

Prebetsabu naik sorang2, saya lah couple ngan anak dara tu. Avin damia bukan main happy lagi. 2nd time dia tengok elephant berak...menjerit2 dia

Masa naik atas gajah tu tak habis2 mulut dia dok potpetpot malahan siap menjerit kegembiraan lagi...hiksss

Uols klu dtg thailand jgn lupa buat elephant trekking tau sgt syokkk n best!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

Kekekeke viona kita punya la eksaited sampai lupa tag tajuk ngn LIVE =))hªªhª<3ªhªª=))

Benti sat lenguh kaki ni dok round cuci mata =))hªªhª<3ªhªª=)) kat pantai ramai org topless plak not good not good for avin ngeh3

As usual tunggu weols balik mesia nnti khamis la kot baru ada full set of our phuket travel documentary ;)

Ish malas lak rasanya nak balik mesia.. Best kan cuti? Ngeeeee

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!