Header

Saturday, April 02, 2011

Excited betul Avin!

Waahhhh betul betul teruja anak dara ni!

Dalam flight semalam peergghhh sepanjang perjalanan tak benti mulut dia tanya itu tanya ini cerita itu ini.

Sampai destinasi, tengok negara orang yg dia tak pernah tengok, bertambah excited!

Ye la lain tempat lain pemandangan, lain rasa dia.

Punyalah dia hepi sampai semua yg weols minta dia buat, dia obey hahaha sbb takut tak dpt ikut weols lagi lain kali..

Tu, dia tgh sleep lg.. Nak gerak dia serba salah plak sian dia.. Semalam dia tido kol 2am!

Wehhh dia tido kat katil dia sorang2 tau! Pergghhhh bagus! Kalau x susah betul nak soh dia tido sengsorang. Hahahha penangan vacation!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Iera said...

Avin tak nak mummy and daddy dialah tu..hehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!