Header

Monday, April 04, 2011

Hair Beading for Avin Damia

Memula punya lah tak nak kan anak dara ni nak buat beading ni.

Yang weols lak sebok nak tengok dia buat hair beading ni so puas lah pujuk asal lalu lalang tempat yg ada buat services ni mesti xlupa tanya dia nak buat hair mcm princess ni tak. Nak tau apa dia cakap "xnak avin xsuka xcantik pun" hahaha dah agak dah coz dia tatutttt hiksss

Masa jenjalan shopping kat junceylon siang hari tadi pun sebok lagi pujuk dia. Tapi yg lawaknya memula dia mcm nak then staff dia tu g ler bawak jupe ngan bakal tukang buat beading ni tukang dia nak kena tengok dulu rambut panjang mana n banyak mana tebal ke nipis ke apa kan yg dia plak menjerit sekuat hati siap marah2 lagi kat bakal tukang buat rambut tu sampaikan semua customer yg kebetulan ada dlm salon tu gelakkan dia...hahaha. Salon ni 2 in 1 massage centre pun ye hair saloon pun ye jugak kan so mmg ramai ler customernya...ahaksss

Tetiba malam ni lepas je weols buat sekali lagi session urut mengurut maybe buat kali terakhir before balik KL kan plan terus nak balik hotel sekali sebelahan ngan spa massage tu ada salon buat beading ni saje lah tanya lagi dia terus dia kata nak. Sebab walid dia beria kata dia nak buat sama kan dia pun terus cakap nak buat hair macam princesss...hiksss

So kita tengok nanti hasil dia lepas ni ye...proses beading ni dlm sejam gak la...so tunggu balik kl nanti weols update ye...hiksss


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!