Header

Friday, April 01, 2011

...., Here Team Masviona Come

Now dlm cab otw ke epot...yeay!

Doakan weols selamat pergi n selamat kembali ye uols

..., Here team masviona come (pls fill in the blank) ahakssss. Mcm biasalah ni kan mmg style weols kan bukan nk berahsia sgt pun just mls nak byk bunyi je kan...ngeeeee!

Avin excited semacam je maklumlah first time naik cab n bakal first time gak naik flight. Actually weols pun xsaba nak tengok gelagat dia nanti

Uols doakan weols selamat g n kembali eh


Author's note: Buat mama n abah yg bakal berangkat ke Tanah Suci sekali lagi esok weols satu family doakan semua amalan baik mama n abah diberkati oleh Allah. So sorry xdpt nak anta mama n abah kat epot. Nak wat camne last2 minute lak mama n abah kena reshedule flight kan klu tak dpt lah weols turut serta ngan family yg lain. Hope uols jugak dpt turut mendoakan semoga Hj Nasir n Hjh Banon selamat pergi n kembali.Tq in advance

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!