Header

Wednesday, April 13, 2011

Menjemput Mama Abah

Alhamdulillah Hj Nasir n Hjh Banon selamat pulang dari tanah suci sekali lagi utk kali ni. Kali ni depa gi utk buat umrah lak

Masa depa berangkat ritu weols je yg xdpt g anta coz weols kan dah terbang ke Phuket n Krabi so ini depa dah balik turn weols lah kena gi ambik kat klia ni ha

Syukur jap td mama dah call dia ckp dia dh sampai n tgh tggu nk ambik luggages je ni ha

So weols menunggu lah dgn setia kt arrival hall ni...:)

Doakan lepas ni turn weols lak sampai ke tanah suci ye uols...insyaallah!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

ArELeEz said...

insyaallah.. amin..

Ada Dalina said...

insyaAllah, tempat impian semua umat islam... :)

masviona said...

Areleez,
thanks my dear....:)

Ada,
aminnnnnn...insyaallah kan Ada

lily lotus said...

amin :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!