Header

Monday, April 04, 2011

Phuket Here We Come

Yuhuuuuu uolsssss!

Kabare??? Waras?

Sawadikappppp, kap kun kapppp....hehehe

Oklah uols buat yang dok tertanya2 tuh kan weols skrang berada di Phuket. Ada yang dah tau tuh tau lah kan tp saya tau ramai yg nak tau....kan kan kan

Bercuti lah uols tenangkan minda dah stress dah ngan rutin harian kan....dan saat uols baca n3 nih weols tengah dok bercanda di pasiran pantai gitu...hiksss

Agaknya mcm nih lah kot...hikssss sebab bawak anak dara weols kan....lalalala.

Kalau tak sure macam nih dah......lol


Ada bran????


Oklah nothing much to say....sbb tak sampai lagi kan masa schedule n3 nih kan....ahakssss.

Ok lah daaaaa.....cau cin cau uolsss!!!!!! Jupe lagi di mv.com nih if ada intenet freee an kelapangan masa  ye uols!!!!!!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Dalina said...

syiokkkkkknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

farah keifli said...

kakkkkkk,nak ikut!!!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!