Header

Sunday, April 10, 2011

"Saya suka ianya lebih panjang!" Ujar Mak Limah

Hehehhe iye ke Mak Limah?
Mak Limah suka yg lebih panjang ek?

Apa yg sebelum ni x cukup panjang?
Xmemberi kepuasan ke?

Muhahhahhahaha

Kata Mak Limah, memang la kelebihan dalam size tu memberikan sedikit kelainan lah dari kebiasaan hehheeh

Dan terima kasih pada A&W yang menyedari tentang kemahuan perubahan dan kelainan itu.

Makanya terhasil lah Coney Dog XXXtra ;)

Ala bukan apa pun, just di panjangkan lagi daging tu
Hehehehhe. Yg lain tetap sama je ;)

Anda suka yang lebih panjang?
Jom A&W ;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

CathJ said...

terus ternag tak pernah makan lagi from A&W... ~.@

fadhdeela said...

hhahahhhaha suspend jer tajukk :P

Meh sini: Video:Ratu Cantik Mak Nyah di Malaysia!

zino said...

lebih panjang lebih sedap hehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!