Header

Thursday, April 21, 2011

Terima kasih MTD Karak Hiway

Setinggi tinggi penghargaan buat pemegang konsesi bagi lebuhraya karak, MTD !

Sebab, haaa diorang dah bubuh lampu jalan terang benderang dari genting sempah sampai ke gombak n vice versa.

Umum tau, laluan dari genting sempah tu bahaya sebab turun bukit and ada koner lipat baring.

Now dah lebih mudah dan selamat due tu keadaan jalan yang terang benderang macam kat stadium ;)

Harap road users tak amik kesempatan ni untuk salah guna plak kemudahan.. Ye la dah terang dah nampak clear selekoh etc etc tu jgn la pulak nak over speeding! Ingatlah keselamatan orang lain juga! ;)

Aku pun x sure sejak bila MTD pasang lampu jalan ni tapi ianya merupakan usaha yang harus di puji. Syabas dan terima kasih MTD.

Tapi jangan pulak jadikan ni sbg alasan untuk naikkan kadar toll sana pulak ye!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

Mama izan said...

rasenyer sejak 2bln yg lalu..harapnyer rege tol tak naik sbb tetiap bln kami kene lalu hiway ni..kalo sampai bentong ade lampu pun lg bagus..kat situ pun jln bahaya gak..

Ada Dalina said...

rasanya harussssssssssssss naik kadar tol nnt...huhu!

SagaPutih said...

woot! seronok main corner kat situ. terigt zaman keje hopetech kena gi kelantan sorg2. yeeha!

masviona said...

mama izan,

hehe sampai bentong??? klu time tuh baru rege tol dinaikkan kot...hiksss...just kidding

Ada,
insyaallah kita doa bg tak naik lah....:)

SagaPutih,
hehehe....corner corner gak jgn smpai terbaring atas jalan sudah lah man...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!