Header

Saturday, April 16, 2011

Western vs Local

Bangun pagi2 terus gosok gigi, mandi n terus makan pagi.Depa 2 beranak tu ler bonda dia awal2 lg dah bangun kerjakan kain baju....laundry dulu...hehe

Tp bukan kt rumah pun, kt mcD ni haaa.Tekak bonda n walid xleh lari nasi maklum tekak melayu kan tp anak dara lak merenggek2 nak makan mcD.

Memula pujuk gak kata mcD xbukak pg2 ni dia dh teresak2 dh dlm kete buat muka cebek2 tu yg bonda dia tak suke tu.... xkuasa ahkak nk layan nok.

Masa walid dia benti sat tapau nasi feberet dia kt kedai mak cik klantan tu lagi lah dia kuat teresak2 so nk redakan keadaan dtg jelah mcD

Happy lah dia dpt makan mcD sambil2 dpt main taman playground...hikssss

Jadinya kt mcD tadi burger lawan nasi lemak lah confirm menang nasi lemak kan. Even avin damia makan bubur nasi mcD pun tetap gak dok menceduk nasi lemak walid dia kekdahnya....ahaksssss.
Sah2 ler nasi lemak menang kan....:). Tp kan xkisah lah western ke local food ke janji kenyang...alhamdulillah rezeki tu kan...syukur nikmat!

Tp sbnrnya xde apa yg plg best dr dpt tgk org yg kita syg rasa happy kan? Kan?...:)

Cheers!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!