Header

Sunday, May 08, 2011

Avin nk Book Thinker

Dah janji so kena lah tepati lebih2 lg janji ngan anak...hehe

Depa ni ingt janji tau selagi xdpt selalgi tu depa tagih if kita dah janji sbb tu klu rasa tak boleh nk tepati jgn buat janji ngan budak2 ni kan

Alkisahnya last week masa kt india mmg sehari atleast tepon dia, so dia dok ler mintak bila bonda n walid dr work (hehe weols klu tiap kali g travel pun ckp g work je kt dia...hehe) belikan avin book Thinker Bell tau

So smlm xsempat nak bawak coz kemas2 rumah so rini ada peluan bawak ler dia g carik book dia...sesambil celebrate mother's day ni kan...hehe celebrate sendiri2 sudehhh ler dah

Dia punya lah happy bila nmpk MPH td sampai nampak kedai magazine pun dia dah terjerit2 nasib baik makan pujuk bila bitau itu bukan kedai book avin tu itu kedai magazine kedai book avin kt depan lagi...nasibbb dgr kata

Dan smpai tadi berlari2 dia tinggalkan bonda kt belakang pastu g sana lari sini dia nk cari book dia

Last2 bukan book thinker bell je yg dia pau bonda dia siap ada barbie punya book sticker pun ada...aduyaiii mcm2 lah anak dara sorang...hiksss

Errrrmmmm utk anak dah ada utk bonda apa plak eh....hari ni hari utk bonda kan...hiksss

Walaupun hari2 adalah hari ibu tanpa ada hari cuti tp hari ni lain mcm sket special dia kan...so sy nk wish happy mother's day utk semua ibu didunia ni xkira panggilan yg berbeza namun anda tetap istimewa...mama, ibu, mak, mummy, mek or bonda andalah insan teristimewa!


P/s: bestnya if ada org yg nk celebrate sesama kan...:)


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!