Header

Friday, May 27, 2011

Fotokem ke hadiah besday PS???

Malam tadi weols dah bawak anak dara tengok Kungfu Panda 2 dah. Tengok yang 2D je malas nak layan 3D coz nanti avin xleh nak layan sangat coz dia tak suke pakai spec tuh, almaklumlah spec tuh kan besar so tak lekat kat muka dia pun kan asyik nak kena pegang je.
Movie tuh besttt, ngan watak Po yang slumber but berakai tu kan n kuat semangat jugak so sesuai lah if uols nak bawak anak² gi berhiburkan.

Itu pasal movie, n3 nih bukan nak cerita pasal movie panda tu pun hehehe, nak cite psl nih je haaa....time nak balik tuh kan, weols nak isi perut dulu xde mood nak makan fast food so weols decide nak makan kat food court je **satu²nye food court kat mall yg saya ahkak rasa selesa nak layan adalah kt alamanda nih...sbb????...jgn tanya kenapa...hehehe

Tapi before pergi tuh ternampak ler ada promotion barang² camera kat tengah² hall alamanda tuh memula tengok² aje sekali terbekenan lak nak beli sumething. Maklumlah weols nih kan banyak taik lalat kat kaki bak kata org tua² dulu kala ***hobi suke travel sana sini so terbekenan lah plak ngan backpack utk camera yg 3 in 1 nih rege dia before discount leh tahan telan air liur jugak ** tp nasib baik leh telan air liur balik lepas tuh sbb rege murah after discount kan 50% ke 70% gitu. Saya if rege tuh xdelah rasa mcm mencekik darah sangat saya tak moh pk² sangat janji tau yg angka depan sudah angka belakang tuh saya jarang amik port sgt tp cuba klu rege tuh 4 angka ke atas time tuh baru saya dgr betul² berapa rege dia....hehehe biasalah mls pening² otak mikir byk lagi hal lain nak kena pk kan....hehehe

ada plak promo nih kan...rezeki prebetsabu lah tuh

So prebetsabu pun nmpk cam minat je kan so weols decide beli terus lah xyah banyak ckp, lagipun besday dia tak lama lagi kasi dia happy sket laaa.....hiksss

so B ini kira adiah B this besday eh??? acik dak????? hehehe
So lps nih if next trip travel weols senang lah sket....hehehe ***dan dan saya tak sabar nak travel lagi....lol
prebetsabu yg dh dpt adiah besday dia..wakakaka
 Part walid avin damia dah settle, lps tuh layan plak anak dara tuh....anak dara nih senang je nak happy kan dia beli je book pepedia....itu je lah yg dia request pun kalau tak book nak famous amous or kadang² nak baskin robin or pepe lah ais krim tp so far dia paham if kata ais krim xleh makan selalu then dia swap balik nak book balik....hehehe.

Good girl lah anak dara bonda nih....hiksss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

WuMing said...

WuMing memang selalu baca dan dah follow blog ini... Bila pula nak follow WuMing punya Blog...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!