Header

Saturday, May 07, 2011

Habis Sudah Eternity Moment ku

Habis jatuh berkecai hancur berderai perfume eternity moment from calvin Klein saya uols gegara avin damia punya angkara

Nasib baik lah isinya tinggal xsampai separuh dah pun mmg sket jelah tp sempat lg kot plg lama 2-3 minggu spray kt badan tu kan...huhu :(

Sbrnya tadi saya rearrange furniture dlm bilik sket so meja solek tu mmg messy sket la ngan botol2 perfume utk kegunaan harian saya n prebetsabu saya kuarkan coz tkt nnti masa nk angkat2 tu terpecah ke apa kan lgpun nak kemas2kan balik kan

Yg avin plak xleh tengok perfume habis semua dia nak amik main memula dia dok main ngan perfume2 tu saya dah pesan g simpan balik jgn main2 kan....pastu belom sampai 5 minit sy ckp avin simpan balik jgn main nnti jatuh pecah

Sekali mmg ye pecah berkecai uols tp nasib baik yg berkecai tu bukan jadore from CD uols klu tak meraung gak ler coz yg itu banyak lg isinya if incanto yg selvatore ferragamo tu lg ler coz baru yg spray bape kali je pun...huhu

Now avin damia masih majuk sbb dia kena babab kt saya td tu...huhu

Oklah nak pujuk dia kejap ni

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

sue-ana said...

tu hint suruh bonda beli perfume baru la tu.hehe.sabo ye,kak mas.

masviona said...

sue,
hahaha pkai je dulu yg mana ada kang ada duit lebih beli lagi...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!