Header

Wednesday, May 25, 2011

I VOW.....by PS

 I vow to be the man
You've always wanted and more,
I vow to never leave you
Or go walking out the door.

I vow to you a love
That's honest, sincere and true
I vow never to cheat
To always be faithful to you.

I vow never to cause you pain
Or lie about how I feel
I vow to always show my love
So you can feel it's real

I vow to make you happy
In every way I can
I vow to be a loving father
And to be that special man

I vow to be the one
To wipe away your tears
To show you the kind of love
That lasts a million years

I vow to try and understand
All you say and do
I vow to be supportive
Whenever you need me to

I vow to give you the things
A woman needs from her man
I vow to make you feel safe and secure
The best way I possibly can

I vow these things to you my 'Angel'
You and only you
I vow to give you a love
That forever will be true!



Semalam dok browse email² lama...hehhe jupe balik email drp prebetsabu nih.....date 30 December 2002...masa hangat² bercinta dulu tuh.
Ini betul² kata azimat buat saya....walaupun buat korang mungkin hanya ayat² biasa je buat saya betul² mendalam n besar maknanya ingt dulu masa dapat email nih....siap print lepas tuh memalam before tido mesti baca poem nih dulu....ulang banyak² kali sampai rasa mengantuk or tak pun sampai mengalir air mata kat pipi.

Masa tuh saya kerja tercampak kat Gua Musang, sorang² dok hotel......sedihhh woooo sbb tuh jiwa sensitip lebih....hehehe.Sampai skrang dia tetap jadi nadi n penguat semangat saya coz saya tau saya ada suami yang sayangkan saya dan sanggup buat apa saje untuk saya.....jadi saya tak leh notty² n saya harus jadi yang terbaik buat dia.....:)




Author's note: Sayang B amat sgt.......eh xlama lagi B dah nak tua dah.....hahaha




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

lily lotus said...

nak tumpang touching boleh tak :P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!