Header

Tuesday, May 17, 2011

Live from Park Avenue, SP

See Avin damia makan scramble egg tak pandang kiri kanan dah...hehe

Punya lah excited dia kan...weols ni meneman walid dia keje kt sg petani, kedah ni

Maybe weols jenjalan sampai ke penang or jenjalan SP je xsure lagi tgk pada keja walidnya if smooth n lancar xde prob dapatlah weols jenjalan...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie Ghani said...

x dpt jugak jumpa ngn akak kan,
x per,
nanti ada rezeki,
kita akn bertemu jugak:)

masviona said...

Wanie,
tulah psl...xpelah akk pun singgah kejap2 je pastu g penang lah gi perak lah mmg xsempat lah....hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!