Header

Monday, May 16, 2011

LIVE: Henbeg Holder

Entah apa entah nama bendealah tu? Holder ke hook ke ek?

Tak kisahlah apa nama dia yang penting I like it!

Wahh napa plak aku suke? Ekekek sebabnya xde la henbeg tu dok mencelah kat kerusi or riba lagi =))hªªhª<3ªhªª=))

Eh rimas tau! Kekadang tu siap kene ambik kerusi khas untuk letak beg je..

Bende tu pun udah lama dah belinye.. Rasanya dulu mv kita ada blogkan pasal tu. Tapi baru nak di utilisekan bende tu =))hªªhª<3ªhªª=))

Eh ke dah selalu guna aku je yg x prihatin? Ayaakkkk!

Ampunnnn!

*benda gini nak beli banyak pun saya sokong ekekkeke


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!