Header

Wednesday, May 18, 2011

Not Gliteratti???

Dah lama dah tak masuk web nuffnang ni haaaa.

Memula masuk terus check earning dulu **basic lah tuh mata duitan kan....ahaksss

Terkejut coz dah ler blog dah private (hanya leh masuk pd sesapa yg di invite je) pastu update pun kurang tapi tgk amount dah ada RM 426.42. Wahhhhh dah tersenyum lebar dah kat situ

Terus  lah mengecek apa yg patut lagi kan sekali terpandang sesuatu....

Lagi sekali terkejut lah nih **terkejut ahkak dah 2 kali bikin jantung ahkak berdegup kencang nih tau....xbaik nuffnang ni tau! hiksss

Bukan terkejut psl apa pun uols pasal nih je haaa

skrang dh jadi non-exclusive dah....:( tsk

Tetiba kan membership status dah bertukar......aduyaiiiii

Skarang status dah bukan glitterati lagi dah....ordinary je.....apa kes nih nuffnang???

Malas lah nak issue ticket lagi nak tnya² lagi nape status dah tukar kan sebab mmg confident lag xde up iklan² yang ala² forbidden gitu kan....huhuhu

Tunggu la CTO buat lagipun ini keje dia nih....hehehe



Author's note: Nasib lah MV.com nih ada CTO best sket CEO....hiksss





Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

lily lotus said...

tak glitterati lagi pun tapi tatap masyuk. huhuhu

prebetsabu said...

query tiket dah di sent to nuffnang.. tunggu respond dia ;)

Yang menjalankan tugas,
Prebetsabu

:D

Ms.Lilies said...

kata member sebab blog dah private maka idak glitter2 dah dia...sama kes mcm gue :(

prebetsabu said...

Ms. Lilies,

mimi mmg pun...depa dh reply dah....huhuhu. Xpelah nk wat camne tp now mas tgh pk2 balik ikut hati nk public balik tp xperlah tgh mencari kekuatan lagi tp bila baca email dr readers kan....huhuhu tetiba je nak public balik....nape lah blogger kasi limit 100 je...huhuhu

prebetsabu said...

alamak pinjam lappy PS lupa plak nk sign out dr id dia...lantak ler....ini mas ni mimi....hehehe

Cik Wanie Ghani said...

x pe kak,
asalkan still masyukkkkkkk:)
hihihihi

masviona said...

wanie,
hehe...buat blog kerana suke2 je pun klu ada masyukkk tuh bonus lah bukan nk mengejar yg ini sgt pun...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!