Header

Friday, May 06, 2011

Sendu di Hari Ibu

First time uols dalam hidup saya, dpt adiah hari ibu drp anak dara kan terasa sendunya lain macam sket....hiba sayu mcm nk menitik air mata (hover kan ahkak kan...hiksss)

Before this pernah ler dpt present mothers day tp walid dia lah yg kasi tp present dia benda2 biasalah kan mcm pernah gak dpt clutch guess from aussie wth love...kebetulan g holiday sana time tu kan

Tp yg ini...aduyaiii saya oooiii bila anak sendrik yang kasi siap ngan wish plak tu

Masa amik dia kt skool td dia nampak je saya kt pagar saya dh dgr dia mintak something ngan teacher dia then dlm kete dia ckp "bonda ini bonda punya avin buat ngan teacher lim, ini utk happy mothers day"

Oooowwhhh so sweet...sgt sayu ok uols.

Pastu sampai kat kat rumah saya hugs n kisses ler dia coz bg adiah kan then dia "ckp tenkiu bonda"

Ahaksss...lawak2

Selalu kita pesan kt dia but now dia plak pesan kt kita

Ok lah "tenkiu avin...bonda syg avin" then dia peluk erat2 sambil tepuk2 belakang bonda dia

Happy Time!



**p/s: tp sedih sket coz walid dia xde...ermmm xpelah...redha sajork!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!