Header

Tuesday, May 03, 2011

Sneak Peak: Taj Mahal yg Superb Cantik

Ya Allah serius rasa nak nangis je bila dpt tengok live Taj Mahal ni uols...giler2 punya cantik lah

Dan lagi satu amat kagum yg terkagum giler2 punya kagum (brape sgt kagum sbb saya mmg betul2 kagum ni...lol) dgn seni kepakaran org2 yg mencipta senibina taj mahal ni n org2 yg mengerjakannya jugak....ya allah besarnya keagunganmu

Tak sangka otak org dulu2 sgt2 geliga n cerdik kan dgn xde mesinnya semua manual ok...serius teramatlah kagum ni

Nak tau lebih lanjut nantikan kepulangan kami ke Malaysia tanah tumpahnya darahku...windu ngan Avin tetiap hari call dia tp tetiap kali call gak ler cite dia xpernah habis...hiksss


*saya n prebetsabu kagum yg teramat sgt sampai rambut pun dah jadi keras...teramat panas lah kat sini uols...saya yg pakai tutup kepala ni pun rambut tetap keras mcm dawai gak kan just imagine rambut prebetsabu plak...hikssss



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!