Header

Friday, June 17, 2011

Big Boys' Toys!

Hah!

Tu dia latest look of my toy!
Si JerkahSerakah..

Dah banyak mutasi dah jadi kat dia.. Plastic surgery sana sini.

Now baru puas hati.. Nak touchup sikit2 lagi then dah.. Boleh simpan and jadi kenangan terindah! =))hªªhª<3ªhªª=))

Banyak suka duka bila dah main motor ni.. Untuk minat, kita akan lakukan apa sahaja untuk mencapai kepuasan diri.

Rasanya cukup lah kot, impian dari masa kecik dulu dah dapat digapai.. Rasanya majoriti budak laki sure akan idamkan nak moto besar kan? Ehhehe even sampai ke hari ni, kalau aku lalu masa ride, sure geng bebudak sekolah especially yang boys akan toleh tak kerdip mata.. Silap2 leleh airliur kehkehkeh

Dalam hati sure pasang angan-angan "bilalah aku nak ada moto besar camtu?"

Dan sekarang impian aku dah terlaksana, and aku rasa cukuplah kot sekurang-kurangnya aku dah merasa.

Nak kata aku hardcore ride sana-sini, takdelah jugak, cumanya banyak hati n perasaan yang kita perlu jaga.

Takpe. Bak kata lagu P.Ramlee, berkorban apa saja ;)

Biarlah kita dpt gak rasa bahagia buat apa yg kita idamkan sekejap, asalkan kita dpt rasa bahagia yang lebih besar selamanya!

Dunia motorsikal? I've been there, done that!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!