Header

Wednesday, June 08, 2011

Cute tak?

Hehe...cute tak avin damia ni tertido kepenatan dlm stroller pinjam ni...haha

Punyerlah ngantuk sampaikan bonda dia angkat from kete ke stroller pun leh dia tak pasan n tak terjaga pun...ahaksss

Kdg2 mcm tu gak ler tetiap pg anta dia kat skool, masa awal2 dulu punyalah excited sampai asal kejut pg je terus bangun pastu gegas2 nak g skool but now kejut sket punya lama lagi dia buat derrkkk je plg koman pun kalih kiri kanan pastu sambung tido...huhu camne entah uols nak kasi dia tido awal...huhu

Tetiba malam bonda n walid dia yg tido lagi awal dr dia. Tutup semua lampu pun xjalan tau nnti dia soh jugak bukak lampu...:(

Any idea uols nak ajar n latih anak tido awal sket???sian bonda n walid dia ni xde can nak beromantika...huhu


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

damia dah besar, susah sikit nk latih tu.. safiyyah & aisyah dah ditrain tido awal dari kecik.. paling lewat pun pukul 10.. mmg derang akan automatik ngantuk and tido sendrik.. lepas tuh boleh la kitowang beromantika pulak.. hahahaa..
p/s: ehem.. bila nk pulang stroller... :p

CathJ said...

amboi...ayuuuu...:)

masviona said...

tuberose,

damia tu xtaulah nk train mcm mn lg coz dia masa kck dulu ok je dh besar ni byk akal dia tu.

masviona said...

cathj,

ayulah sgt kan....haha....klakar tgk dia tido elok jer terlentok....hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!