Header

Wednesday, June 08, 2011

Dah dapat baju



pasang screen protector dulu

Now happy ler prebetsabu, playbook dia dah ada sarung dah.

Last week gi Sunway Pyramid nak amik baju, pastu prebetsabu ajak meninjau² skali screen protector untuk PB dia tuh. Saje jelah nak survey² kan dah agak dah rasanya susah ler nak ada coz playbook kan tak masuk market malaysia secara officially lagi tapi saje lah meletakkan sedikit harapan dihati kot² lah ada kan manalah tau....hehehe

sgtlah susah nak pasang screen protector nih sampaikan percubaan kali pertama adaah gagal, n tukang jual nih terpaksa amik yang lain.....wahhh sgt bagus tau ini kedai if depa buat tak elok depa tak  agak² utk tukar yg baru demi kepuasan pembeli....sgt bagus ok!

Hampir dah nak habis weols buat tawaf kat dalam digital zone tuh kan dan hasilnya memang seperti yang dijangka lah memang takde kalau yang bersepah² pun aksesori untuk ipad2 dan jugak galaxy tab lah kan. 

Tetiba kan uols kat kedai last² before weols melangkah kuar dari digital zone tuh ternampak lah plak kedai tuh letak iklan "Playbook Available Here" cecepat prebetsabu ajak masuk sana....hehehe dan sepantas kilat jugaklah saya perasan yang senyuman menguntum lebar dibibir dia....hiksss

Tanya punya tanya bukan stakat screen protector yang ada jual sekali ngan sarung baju dia...hehe aka cover lah tuh. Walaupun bukan ori from blackberry just dr 3rd party punya aksesori kan tp sgt boombastik lah ini cover. Not fully leather just mix wtg pvc tp mmg terbaek lah. Total damage cost ritu rm150 included screen protector itupun selepas sesi tawar menawar n lentok melentok kepala....ala boleh la boleh la.....ayat nih entah bape kali kuar kat mulut weols....hiksss. ***biasalah weols bukannya kaya sgt pun beli barang harus lah kena tawar menawar kan....hiksss.

So sepanjang hari tuh prebetsabu adalah bermood sangat happy.....hiksss.




Dan yang ini pulak utk sayaa....pelembab n gloss bibir from MAC....limited edition....sgt² best.


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Dalina said...

perhh..bestnya menda alah tu...

Ada Dalina said...

perhh..bestnya menda alah tu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!