Header

Sunday, June 05, 2011

Diary of a Wimpy Kid 2

Weols satu family tadi menonton movie ni haaaa...saje mempergunakan tix free gsc bagi utk pemegang cc gsc eon bank.

Patutnya banyak kali dh dpt free ni but weols xpernah nak guna sbbnya dia hanya inform 2 hr before date tix tuh leh digunakan. Cara dia kasi tau just wth 2 option je melalui sms n juga login kt web lah kan tp selama ni prebetsabu ni tak pernah update pun profile kt web dia ni....huhu.Nasib baik ler saya terpaksa login ritu kan so saya yg updatekan info tuh semua....hehehe makanya dptlah tau psl tix free ni.
s



Citer ni sgt2 best uols dan sgt2 highly recommended utk uols gi tengok. Even ini dh sekual n masa yg first dul wls xlayan tak jadi mslh utk memahaminya.

Sepanjang movie asyik dok gelak je tp ada mesej diakhir2 nye.....mmg best lah....hehe

Sinopsis movie ni ada kat sini


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!