Header

Wednesday, June 01, 2011

England Oh England!

Masa ahkak godek-godek wallet CTO Prebetsabu ni, terjumpa pulak dia ada selit duit Pound Sterling ni.

Entah dia ingat ke entah tidak duit ni, biasalah boys kan? Wallet dia penuh dengan kertas-kertas entah apape.. Kalau penuh dgn kertas kepala Agung tu best la jugak kan? Hikksss..

Ini lah peranan pelengkap hidup dia.. Kita ni as gegurl kadang-kadang tu selalu di salah erti.. Ingat kita belek2 wallet dia, handphone dia sbb nak spotcheck ke? Ahkak belek sbb nak organise huhuhu.. lgpun ahkak tau laki akak tu xde apa nak disorok.. I trust him and he trust me lah!

So bila dah tertengok duit ni, hati bergelojak pulak nak g sana! Oh England...

Jom?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

sue-ana said...

jommm..nak ikut bole,kak mas??hehe (saja nyibuk)



nota: dlm wallet saya pun ada lg duit pound ni. 20 pound lagik. tu kalo tukar bole dpt seratus ringgit. hehe.

prebetsabu said...

jom jom kita wat group backpack!! siapa ada berani mau travel style masvioa jom!!!

sue.. pound dah jatuh harga dah now.. dalam rm4+ je...

sue-ana said...

ye ke???lama dh tak check rate.hehe. time pi aritu 4.9 something.hampir 5 la.


backpack??ai likeee!!!!!tp bole x backpack tp bwk beg tarik?hahahahaha. opss

CathJ said...

Jom... :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!