Header

Sunday, June 26, 2011

GCB n Choco top sbb kami ke sini

Petang2 hari, di hari yg mendung perut pun lapa...lapa n lapa je manjang jadi mari lah kita bakor aje...bakor je

Eh silap plak...marilah kita mencari sesuap makanan.

Walid nak makan GCB...thrill of the taste manakala bonda n avin damia plak nak jilat2 hisap2 choco top makanya xde pilihan lain selain drp mcD lah....:)

Sempat jugak td avin damia buat drama swasta menangis nak kan toys bird karektor dlm kung fu panda tu tp xde plak yg ada hanya panda n tok guru dia tu master apa entah namanye tp nasib baik lah bonda buat muka garang terus dia tak jadi nak buat onar....hehe

So marilah kita makan di mcD petang2 hari ni supaya perut kita keriangan...I'm lovin it...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

*Tinie* said...

lapo la pulop...huhu...dugaan org dalam pantang.....sabo je la

masviona said...

Tinie,
Waaa dh deliver eh, so sori lama doh tak tau kaba brita nih...boy ke girl tu?

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
ttiba tekak nie terasa nak mkn jugak nie,
adoilah,
mcm mana nie,
huhuhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!