Header

Tuesday, June 21, 2011

Live: Anak Dara Berbunga Raya

Anak dara ni semenjak 2 menjak ni dok ler excited ngan bunga.

Semalam masa amik dia kat skool, kebetulan dia dok main2 kt luar kan nampak je saya datang kalut soh amik bunga kertas kat dia n soh sepit kat telinga

Rini plak datang2 jer terus nampak sorang anak kecil berlari2 anak sambil ditelinga tersepit bunga raya...haha sangat cute ok!

Dalam kete pun xkasi org usik bunga dia n now dh sampai kat kedai makan utk dinner pun still berbunga raya ditelinga sampaikan owner kedai ni dah tego2 dia hari ni dia cantik berbunga raya.

Dia plak tersipu2 malu...hiksss.


Author's note: lusa avin ada 2nd field trip utk tahun ni...hehe xsabanye nk dgr dia balik bercerita pengalaman dia. Kalau yg first gi melawat muzium yg ni plak balik melawat klcc, aquaria n mcm2 lagi...will update later!


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie Ghani said...

smakin comel si Avin nie tau,
tambah plak ada bunga raya,
kalau dtg umah aunty wanie,
bole petik bunga orkid & bunga ros,
hihihihi

masviona said...

wanie,
hehe...tq
takut nnti hbs bunga umah aunty wanie nnti dia petik...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!