Header

Sunday, June 26, 2011

Mencuci Madam A

Hari2 minggu ni kalau tak cukup korum nak buat apa2 pun tak best kan...ye tak? *walid avin damia xde pg ni kejap

So better kita menyebokkan diri, tadi bekfes pun sudah...alhamdulillah kenyang. Rezeki Allah bagi

Basuh kain pun dh sudah satu round nak tunggu 2nd round plak ni. So sementara tu anak dara pun tido lagi kan baik lah buat apa2 yg patut.

Terus dok tingat kat madam a ngan miss v dedua dah berlumuih dah berzaman nk anta car wash tp tak terhantar2 so alang2 free ni basuh sndrik jelah kan

Baru nak start basuh kete tu, anak dara plak dah terkedek2 turun sendrik dr master bedroom ke bawah #terperanjat ahkak tetiba je muncul kt bwh kan

So terpaksa lah kerjakan dia dulu bagi bekfes semua dulu pastu baru lah memulakan operasi membasuh madam A tu.

Tukang tolong serta tukang kecah paling berjaya adalah avin damia...hiksss

Tak caya sila tgk gambar2 tu...sebok je dia...hiksss

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie Ghani said...

mintak Avin tlg aunty wanie cuci si pepel aunty wanie jugak bole?
hihihihi

masviona said...

wanie,
hehe boleh je rasanya tuh wanie...klu tanya dia mesti dia suke je tuh...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!