Header

Wednesday, June 29, 2011

Teaser - Dokumentari India - Agra Fort

ok ahkak memang nakal orangnya...
Prebetsabu dah mula upload and continue pasal dokumetari pengembaraan weols di india aritu

Tapi ahkak diam-diam curik gamba yang dia upload hiksssss

so buat mereka yang setia bersama Team Masviona.com, nanti jangan ketinggalan untuk join pengalaman weols mengembara India episod Agra Fort!

Menarik kisah ni... tempat kubu and istana kerajaan moghul dimana Shah Jahan dipenjara anak sendiri! kerana kuasa, anak sanggup derhaka pada ayah sendiri... kejam!



#sori ye abang, ayang nakal sikit je curik gamba... nanti dah siap entry tu schedule terus tau! muahhhh!

so u guys tunggu tau!

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Pls Pls Pls...
Kamu jangan nakal..Ahaks~
Kak, syok nye akak ni asyik jalan2 round the world je..jELES tau

prebetsabu said...

patut la semalam tgk dia sengih sorang2 je ngn Playbook tu.. pastu nak sorok2 takmo kasi kita tgk dia wat apa.. ropanya tgh cilok gambar ek!!

mala.. apa mau jeles, gi je tempah tiket n terbang terus! weols pun budget traveler je janji dapat sampai sana n explore their palces n culture.. takde nak mewah2 pun sana :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!