Header

Friday, June 10, 2011

Urusan Kerja di Kastam

Now saya ada kat ibu pejabat kastam diraja Malaysia coz ada tender briefing sket

Tapi skrang ni before briefing start ada jamuan ringan sket tp saya malas nk g minum2 coz td otw tu dah beli kuih buat bekfes dlm kete so tak terasa lapa sgt lah plak...hehe

Bukan sbb segan nak makan walaupun now saya segan lah jugak coz ada 2 org je gegurl kt dlm ni...haha so pempaham jelah kan

Oklah dh nak start dah ni, uols doakan lah moga2 ada peluang weols kt sini ye...hiksss. Insyaallah!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!