Header

Thursday, June 16, 2011

Urut² Di Ubud Spa

Semalam kan masa tgh dinner, saya adalah tidak dpt menahan, belakang belikat n lain² bahagian badan sgtlah sakit² n lenguh². Rasanya baru je ujung bulan lps dah gi massage kan ini sakit balik dah. Betul ke kata org if badan kita nih bila dah biasa kena urut² dibelai² oleh tukang urut tuh dia jadi manja mesti nak kena gi urut je selalu....betul ke???? saya tak sure tapi saya rasa itu adalah mitos semata²....kan kan

Saya pun apa lagi terus ler mengadu kat prebetsabu kan then dia suggest lah soh gi urut....hehehe. # saya saje jer mmg ayat tuh yg saya tunggu² pun. So cecepat capai bb torch ku then trus dail no Ubud Spa tanya masih available ke tak kol 8mlm nanti. Dia kata boleh so barulah rasa senang hati sket

 

Actually saya leh dikatakan regular customer gak ler kat sini. Siap ada kad untuk cop² setiap kali datang nnti dah cukup leh dpt massage free kan. Tapi kan saya nih asal datang jer mesti lupa nak bawak kad tuh....hahaha. Tak kisah lah asal ada promo je, staff depa akan sms or telefon inform saya jugak.....hiksss.

Saya jarang buat full package kat sini, selalu saya buat just full body massage je. Yang saya ingt pun saya pernah amik full package kat sini sekali je masa awal² dulu je coz if nak amik full body massage saya suke gi Serenity Spa walaupun mahal tp berbaloi lagipun bukan selalu ada lah dlm 2-3 bulan sekali je buat full package nih pun tgk tahap kebizian n tahap ketebalan purse tapi kadang² tuh bila terlalu penat n mood manja terlebih faktor yang last nih akan menghapuskan faktor² yang terawal tadi so belasah jugak lah gi amik full package..hehehe ataupun bergantung kepada mood sang suami jugak......auuuwwww kdg² prebetsabu mood manja dia terlebih kan....lol


snow cap tuh masa dia baby tp dia ngengada nak pkai jugakkan so kasi jelah dia jupe dlm dashboard tuh...hiksss

Semalam, prebetsabu just buat foot massage je huhuhu sbbnya dia tak percaya ngan anak dara dia huhuhu. Dia risau anak dara dia nih buat hal kat spa tuh. So if dedua buat full body massage sapa nak tgk kan anak dara nih kan.

Last time pernah ler saya datang sorang kan kat spa nih. So avin damia terpaksa bawak masuk skali dlm bilik tuh uols tau dia buat apa????

Dia ajar tukang urut tuh nak urut camne ok.....bising bukan main lagi mulut dia. Siap sound lagi eh nape pegang backside bonda avin????? 

Bonda tgk nih aunty nih pegang backside bonda???

Eh bonda, bonda tak pkai baju eh???

Eh Aunty malu lah shame shame selak towel bonda


Stressss ok!

Bukan sekadar saya yang stress tapi saya rasa tukang urut tuh pun stress sama, walaupun dia tetap gelak² tetaplah layan mulut anak dara tuh but saya tau dia stress coz saya pun stress jugak.....hahahaha.

Ok lagi satu nak cerita, spa nih skrang ada promo jd mmber kan uols akan dpt free 5 kali sauna or milk bath. Ada discount untuk member yg kita bawak n ada lg 10% discount utk apa² ala carte treatment yg kita amik. eh banyak lah nak cerita lelebih pun xingt sgt so if nak senang uols terjah terus lah spa dia...hehehe kat seskyen 7 bangi.

Ok dah selesai urut², badan dah segar kan balik rumah pun dengan senang hati....hehehe. Nak tengok tak lepas balik rumah anak dara tuh buat apa

Khusyuknye dia study...hikssss

Cadar baru dari india....best sejukkkkkk je rasanya. Avin kata dia suka cadar baru nih coz ada elephant....lols

Kelakar plak tgk mulut dia mcm tuh....hiksss. Gambar kat atas tuh dia tak tau bonda dia snapbila dah tau siap soh bonda dia amik lagi skali....hahaha. #hover skali anak bonda nih...hiksss


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

ازوا رشيد said...

bleh dptkn no telefon ubud spa ni x? mcm besh jer.. heee..

Masviona Nas said...

ازوا رشيد

ni no ubud spa 0389274818

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!