Header

Friday, July 08, 2011

Alhamdulillah... getting better

Ini picca Avin mlm kemarin, cubaan nak makan ubat sendili #=sendiri....fuhhh punya lah mencabar keimanan tp alhamdulillah rini dia dah makin ok dah...dah aktif dah walaupun batuk masih berdekung dekung

Semalam dia request nak tengok movie...bila bonda dia kasi green light je terus kepochi kat teacher dia "yeaahhh teacher avin nk g tengok movie" dengan begitu keletah skali. Bonda hanya mampu tersenyum...happy tgk anak dah start cergas balik. So bawak ler dia layan movie "Sekali Lagi" walaupun dh terlewat masuk wayang hmpr 15mnit. Xpelah janji dpt tgk kan. N dia mmg betul2 happy tak tertido langsung walaupun hanya melepet je kat dada bonda...hiksss

Hari ni bonda dia on leave, yelah semalam risau pagi semalam masa call dia kt skool teacher dia ckp dia tido je xstudy pun coz kena quarantin kt bilik lain sbb temp dia pg tu agak tinggi kata teachernya #sedihnya hati

Tapi alhamdulillah perkembangan dia sepanjang hari ni nampaknya semakin better...dah start aktif berlari sana sini. Maybe dia tau walid dia nak balik rini kot.

Tetiap hari tanya walid dia, tiap kali if dia majuk kan mesti buat muka mencebik or nangis sambil ckp "Avin nak Walid, nak walid".

Selalunya bonda dia marah coz dia xmoh makan ubat. Nak kasi ubat kt dia kena ada tahap kesabaran tahap dewa mcm2 helah dia xmoh makan ubat before this dh ok dah siap makan sndrik lagi now dah besar sket lg takut plak. Agaknya dah lama tak makan ubat dah kot # dh agak lama tak demam so lps ni bonda n walid kena kerjasama balik nak psiko dia kasi senang makan ubat balik


Author's note: cepatlah dia sihat sepenuhnya n cough pls go far away from my beloved daughter....pls. Uols pls pray for her...pls...pls...thanks in advance.

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!