Header

Thursday, July 14, 2011

BlackBerry PlayBook - Be the 1st to own it!

Tapi, weols dah lama dah jadi pemilik BlackBerry PlayBook ni ;)

Ok ok ini ialah jemputan yang weols dapat sempena pelancaran rasmi Blackberry PlayBook oleh Maxis.

Akhirnya, rasmi lah PlayBook ni di market Malaysia. Soon, kita akan dapat lihat lebih ramai lagi yang mula pakai PlayBook ni (alaaa.. Lps ni kurang la orang nak jeles2 bila tgk playbook ni hahahahha)

Insyaallah weols Team Masviona.com akan hadir..

Maybe sebijik lagi PlayBook? Who knows kan? Keekkeekkekek

*soon, Playbook punya software akan dapat update baru.. Banyak function2 yang dia akan letak dlm software tu nanti! Can't wait! Few more hours for another over the air software updates!!


We, Team Masviona.com loves our BlackBerrys!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

lily lotus said...

mmg best kalau dpt ni, nak2 kalau free..hihi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!