Header

Thursday, July 21, 2011

Bye KL, Hello Macau

Alhamdulillah selamat sampai di Macau...just touched down about 20 minutes ago

Kali ni betul2 backpackers sejati ngan hotel tak book ngan duit pun baru je tukar semalam itu pun nasib baik ler Mid Valley tu sekangkang katak je (#sbb kankang katak lagi sempit dr kangkang kera kan..hiksss) dari ofis leh la larik2 kejap time lunch hour kan

Hope we'll hv more fun here at Macau n Hong Kong. Esok maybe weols akan ke Hong Kong plak. Actually plan asal nak gak menerobos masuk ke china, Zhuhai tp visa plak xsempat nak apply xpe lah next time insyaallah!

Tp xtau lah if ada rezeki weols try la buat visa on arrival...kalau dia punya procedure tak remeh n melecehkan lah kalau leceh n rumit then xpelah Hong Kong pun banyak benda yg leh weols discover kan...insyaallah

Walaupun saya membebel2 kat Air Asia tp jauh disudut hati tetap lah bersyukur coz adanya promo ni leh la saya jenjalan merata hala negara org...hobi saya sejak kecik tu tp serius lah Air Asia promo skrang ni cam xde makna je mcm tipu je promo coz rege mahal mencanak gak cuma murah sket je dr rege standard...huh

Apa yg sy merepek ni, oklah uols I got to go kang lagi panjang ni lg banyak merepek ni...bubye!


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!