Header

Saturday, July 16, 2011

Launching Blackberry Playbook Tablet

Now weols ada kt sini, asalnya weols dpt invitation from maxis

Event bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre ingatkan event biasa2 je weols pun selengge je datang dah tau event start kol 10am tp kol 10am tu siap dok layan bekfes lagi

Datang2 sini masa nak register depa cek weols nye registration ghopernya weols ni diregister kan under MOC maxis one club lah plak jadinya weols team masviona.com dapat privilege duduk dalam vip lounge ni yg siap di serve breakfast lagi #terus terlintas dlm hati rugi breakfast kat luar tadi...haha. Dah tu mana lah eden tau ghopernya weols ni akan diberi privilege ni kan...ahaksss

Oklah ahkak nk gi survey2 apa yg menarik ni nak layan makan2 ni pun perut kenyang lagi kan...ahaks

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!