Header

Tuesday, July 05, 2011

LIVE: Duhai Puteri...

Lemah pulak bila tengok anak dara weols Avin Nurdamia Alhamra ni.

Dia tak sihat pulak. Demam panas. Siang tadi dah gi klinik dapatkan nasihat doktor. Doktor kata demam biasa.. Viral..

Suhu pagi tadi masa check doktor, 37.6c. Amik stok ubat and now dah kurang panas, but still badan weak and tekak sakit rasanya tu, suara pun dah garau dah macam minah rock plak.. Ngeee..

Memang now ni tengah musim demam.

Tapi maybe jugak Avin demam dek kerana kena pisah kot. Dah la last week Walid dia kerja di Kuching.. Demam rindu gamaknya maklumlah dah lama tak berjauhan ;)

Ni malam ni Walid dia bepergian lagi.. Kali ni Walid dia ada tugas di Brunei pulak.. hope Avin tak demam lagi. Tapi takpe ahkak ada di sisi dia, Walid pegi sorang je.. Nanti kalau dia miss Walid dia, leh peluk baju Walid dia.. Maklumlah anak dara ni memang rapat ngan Walid dia.. Suka benar dia bersembang2 dgn walid dia pastu nyakat2 hiksss

Koolfever dah tampal, sat lagi nak bagi dia ubat demam lagi. Hopefully by tomorrow morning Avin fully recover.. Amin!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

CathJ said...

Get well soon puteri kecil.. kalau anak demam aduhhh... hati parents mana yg tak gelisah.. may be rindu lah tu... :)

Cik Wanie Ghani said...

Get well soon Avin,
cepat2 sembuh ok,
sian bonda x der geng nak bbual,
hurm

masviona said...

cathj,
tulah psl...risau sgttt nih...huhuhu

wanie,
tqtq aunty wanie

tulah sian bonda dia kan...:(...tp kan wanie dia nih demam2 pun mulut byk lg cuma xberapa nk aktif je lah.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!