Header

Friday, July 22, 2011

LIVE: Hello Hong Kong!

Harini weols Breakfast di Macau dan Lunch di Hong Kong!

Tapi still xleh beat experience aku masa breakfast kat Holland, lunch di Belgium and dinner di London aritu kekekke..

Ok weols dah selamat sampai Hong Kong, and dah check in di guest house dah pun.

Masa di macau weols duduk backpacker lodge, pengalaman baru weh! Duduk kat dorm with backpacker lain, ada from Germany, Indonesia, Denmark and China.

Di Hong Kong duduk di guest house plak. Amik bilik utk 2 orang, lebih privacy.

Mmg cuti edisi kali ni weols terkejut jugak dgn cost of living d macau and hong kong.. Hostel backpacker tu pun dah telan rm120 satu malam.. Di hong kong ni plak, guest house budget ni plak dlm rm160 per night!

Hotel 2-3 bintang cost average rm400-800 per night! Huuuuuumangaiihh.

Xpe janji bersih n leh tido ;)

Ok.. Now weols nak gerak menerjah bandar Hong Kong! Jom tengok hong kong dari atas bukit, naik tram!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!