Header

Saturday, July 23, 2011

Ngong Ping 360

Hari ni pepagi weols dah terjah sini, nak naik cable car n tengok pemandangan bandar hong kong ni from bird's eye views gitu....masya Allah cantiknya la nampak laut, gunung ganang, bangunan2 pencakar langit n mcm2 lagi...sungguh mengagumi kebesaran Illahi dan juga kepakaran manusia mencetus idea mencipta segala kemudahan ni

Tadi kat Ngong Ping ni sesampai je weols disajikan ngan pertunjukkan shaolin yang sgt2 lah superbbbb walaupun panas terik namun depa performs utk tourist n semua yg datang ni ngan baik sekali...rasanya semua pun sgt terhibur n kagum giler

Now berehat sebentar sambil layan makan tghr weols.Layan roti tuna kat subway je pastu curik wifi free restoran sblh...restoran halal middle eastern n Indian cuisine coz wifi subway ni dah full plak...hehe

Ramai yg berfoto gedik ngan hulubalang2 shoalin td but weols kasi can org lain dulu coz weols nak layan perut n nk rehatkan kaki dulu...penat kot queue panjang nak naik cable car tadi...pedih tapak kaki

Oklah uols kita ketemu lagi if ada wifi or xpun malam2 insyaallah mmg selalu on9 coz kat hotel weols ada wifi free.

Owh buat kawan2 yg pesan itu n ini insyaallah saya cuba tunaikan n jugak teman2 yg ada pesan masa weols punya previous vacation dulu tp saya belom kasi tu pun insyaallah nnti saya beresin ye...hiksss



Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!