Header

Thursday, July 21, 2011

Salam dari Macau !!

ohooiiiiii.... rakan2 yang berada di tanah tumpahnya darahku!

llintas langsung dari wifi hotel thru PlayBook!

tadi seharian weols dah letih menjelajah Macau.. now rehat sat kasi refresh badan then sat lg kita nak kuar tgk lampu2 neon Las Vegas Macau ni ;)

Esok pulak weols akan ke Hong Kong ;)

untuk edisi dokumentari macau n hongkong ni akan ada kelainan sikit..
weols akan bawak uols semua turut serta dalam pengembaraan weols ni thru short video! yeaayyy so instead of gambar n text, uols sume dpt rasa lebih real lg mcm ada kat sana thru high quality video recorded with PlayBook ;)


for a start, enjiy our pre opening video. ini masa weols dlm bas from airport nak ke venetian.. byk video lain akan menyusul dlm dokumentari.

ok guys... caauuuu...







Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Gieyana said...

korang mmg rock lah..backpacker ker sini..:)

CathJ said...

Trend sekarang... org ber Vlog juga.. ^_^

tuberose78 said...

suara tak jelas la...

Muslimah Kota Cinta said...

ayoooooooooo....kisah india x habis update lagi dah ke macau lak eh
hehehhe

jeles!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!