Header

Thursday, July 28, 2011

Setelah seminggu..

Rindu sangat pada nasi goreng cmni!

Hahaah dah seminggu tak jumpa nasi goreng. Tu la, perut aku ni dah di biasakan ngn nasi. Kalau tak jumpa nasi, rasa resah gelisah je. Makan pun rasa kurang kenyang.

Bukan la tak kenyang if tak makan nasi. Tipu la tu. Tapi rasa dia kenyang sekejap je. Feel bila kenyang nasi ni lain macam sikit kan?

Kekadang jeles je tgk org lain rilek je tak kena nasi pun, xde la resah gelisah hahhaha

Takleh jadi cmni.. Kene gak train perut ni ajar dia nasi bukanlah segalanya. Mana la tau kan? Tetiba keadaan darurat ke, beras habis ke, so kene makan bende lain gak.

;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

SYANI said...

Baru lepas pekena nasi goreng pagi tadi..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!