Header

Monday, July 18, 2011

VIDEO - Latest Look Of JerkahSerakah

Kisahnya, malam ni sedang weols mengimbau kenangan trip-trip cuti-cuti ala Team Masviona.com's Style ni, tetiba teringat pulak dengan video yang dirakam masa Masviona kita buat bungy jumping kat Phuket bulan April haritu.

Weols amik pakej bungy jump + tshirt + dvd video.

Cadang mau upload kat utube, tapi lembab la plak sebab size dia pun besar.. total video duration dalam 8minit, size dalam 350mb+.. now tengah upload tapi utube kata amik masa dalam 180minit lagi untuk siap upload.. so mata malam ni dah ngantuk, tak larat la nak schedule entry video tu untuk esok sebab nak nunggu lagi 3jam baru video tu siap upload..

So aku amik kesempatan tu untuk upload kan sekali video yang aku record...
ekkeke.. video pasal si JekahSerakah...
ini lah rupa terkini JerkahSerakah aka Naza Cruise aka Hyosung Aquila aka Mirage GV250.

dah jauh menyimpang dari rupa asal.. Masviona kita dok jeling marah je kat motor ni.. ekkekeke

Video ni actually in High Definition 720p HD direkod guna BlackBerry PlayBook.. nice gak kualiti dia.. sound pun superb.. i like!

enjoy!



My 2010 Hyosung Aquila Mirage, re-badged as Naza Cruise in Malaysia. Carburator version.
Harley Davidson Sportser tank, relocated speedometer, no fuel indicator n no rpm meter :). HD muffler, Rear fender chopped, 17inch ape hanger, large front tyre with modified chopped fender, side plate and custom seat & sissybar ;D

next pending, paint job!!

Clocked about 15k km. no engine problems, perfect bike!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!