Header

Monday, July 25, 2011

Vlog special for Avin from Disneyland Hong Kong

ok, ni weols schedule entry ni khas utk Avin Damia.. nanti Maklang Niza tolong tunjuk video ni kat Avin tau ;) weols dalam seminggu ni just bertelepon dgr suara je so kasi dia pun lps rindu kat video weols lah. huhu komunikasi jarak jauh je la ;)

survey transport, fees and segala macam dah buat, and weols rasa mmg ssgt ok utk bwk avin ke hong kong especially to disneyland ni.. culture sini pun ok, public transport ok, makan pun ok ;)

ok Avin, Walid n Bonda missing u! nanti weols balik mesia kita manja2 tau!

vlog khas utk avin from entrance of disneyland hong kong:-




Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

rasp said...

alolololo...sweetnya special dedication....

nie kononnya avin iklan skit..."Bonda, bonda, avin nak gi sana nanti avin nak bawa aunty rasp skali boleh kannn..." ihiks...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!