Header

Tuesday, August 30, 2011

Happy happy di Hari Raya!

Assalamualaikum, salam hari raya buat uols!

Amacam raya? sure syiiioookkkk kan?

Bersama keluarga semua makan enak-enak berbual mesra.. tambah seronok tengok gelagat anak-anak kecik ni bila berkumpul ngan sepupu sepapat dia, fuihhh riuh rendah!

Even sedih Ramadhan telah berlalu untuk tahun ni, hope bersua lagi ramadhan tahun depan.. so sempena Syawal ni kita raikan kemenangan kita ;)

Buat uols semua readers Masviona.com, kami - Masviona, Prebetsabu dan Avin Nurdamia Alhamra menyusun sepuluh jari memohon kemaafan dari semua andai kata ada tersalah kata, tersalah taip dan terkasar whatsoever dalam entry-entry weols andainya ada yang menyakitkan hati or tak sedap dibaca.

tidak terlintas dihati weols nak buat yang tak elok utk uols.. andai uols tersentap, we are really sorry. Weols just ingin berkongsi pengalaman dan info sedikit sebanyak to all ;)

ok dah.. gi sambung makan juadah raya!

Selamat hari raya from Team Masviona.com.



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!