Header

Sunday, August 14, 2011

Iftar #14...yg simple2 je

Hari ni adalah hari yg sangat mandummmm utk team masviona.com

Bukan sbb cuaca kat luar sana tp sb anak dara weols, avin nurdamia alhamra start pagi tadi demam...temp almost reach 39....huhu 38.7 siannya anak dara bonda

Kali ni dia betul2 flat dr pagi tido je kejenya tak bangun2 pun masa memula bangun tu je sempat main basikal dlm umah ni sementara nak tunggu egg yg bonda rebus utk dia masak lps tu terbaring lemah lah dia sampai saat bonda type n3 ni #sedih hati bonda rini

Kejap2 nangis merenggek pastu kita pujuk2 kejap sambung tido balik

Tadi dah bawak gi An nur dah siap bagi ubat montot dah.

Makanya menu berbuka rini adalah plg simple n mudah masak nasi ngan masak tomyam ayam+udang ni je. Yang lenlain walid dia beli je kat pasar ramadhan trus singgah otw balik dr An nur tu

Malas nak pk menu lain kan, lagipun dh tau sure kena kacaunya nanti. Mcm tadi pun tengah bertomoi siapkan tom yam tu dia dah nangis2 panggil nak bonda dia baring kat tepi dia. Walaupun ada walid dia nak gak bonda dia...huhu

Nasib baik masak tom yam senang main campak2 je semua dalam tu kan tau2 masak...lagipun tom yam ni senang leh simpan utk sahur n leh gak simpan smpai berbuka esok hari ni...2-3 hari panaskan pun rasa tetap sama...sonang keje saya hehe


Author's note: selamat berbuka buat semua

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!